websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters!

„Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!”
„Jézus, szabadíts meg minket, tehetetlen bűnösöket, ellenségeidtől.”

Istenem! Segíts észrevennem, hogy kinek hogyan tudok örömet szerezni. Akár egy-egy beszélgetés, látogatás kapcsán is áldást jelenthetek másokra. Használj engem! Ámen

Hirdetés

Fotókabin bérlés
Esküvőre, rendezvényre, céges, karácsonyi, szilveszteri buliba.
fotokabin.hu

Esküvői helyszín kereső
Találd meg álmaid esküvői helyszínét, pár kattintással.
azeskuvo.hu

Poppy köntös
Nézd meg mit viselnek a legmenőbb csajok otthon.
poppywebshop.hu

Műanyag és fa nyílászárók
Nálunk megtalálja az Önnek megfelelő ajtót, ablakot. Tekintse meg weboldalunkat.
nyilaszarocenter.hu

Felugró ablak
Mentse meg honlapjáról távozó látogatóit a PoccaBee kilépési szándék figyelő overlay popuppal.
poccabee.hu

Űrlapkészítő
Készítsen űrlapot, szavazást. Ingyen! Az űrlapkészítő programmal.
urlapkeszito.hu

Esküvő katalógus
Az összes esküvői szolgáltató egy helyen: helyszínek, fotósok, videósok, ceremóniamesterek stb. Minden ami esküvő!
azeskuvo.hu

Irodaház és irodatakarítás
Irodaház és irodatakarítás, konditerem takarítás, takarítás Budapesten és vonzáskörzetében
oxygenclean.hu

Trianon
m95dls7t4cg7rmc4d1m.gifÉrdemes rászánni 10 percet erre a páratlan gyűjteményre és végigolvasni nemzetünk legnagyobb tragédiájának hiteles történetét.
http://lakberendezes.hu/eletmod/trianon-1920-junius-4-16-ora-30-perc/

A TRIANONI BOSSZÚ

A szerződésben az is szerepelt, hogy a megcsonkított magyarok jogait folyamatosan ellenőrzik a döntést hozó országok és orvosolják, de ebből 93 év óta semmi nem lett. A módszeres magyarverés, a magyarüldözés és a jogfosztás lendületlenül tart, most már az ENSZ és az EU jóváhagyásával is. Miért jutottunk idáig? Elsősorban az áruló, idegenbérenc értelmiség miatt. Különösen nagy felelősség terheli a 8 országban üldözött magyarokért az elmúlt 23 év kormányait. Minden ország a legkisebb szigetéért nemzetközi fórumokon harcol, miközben Magyarország területének 2/3-át elrabolták, de ha az 1941-es etnikai határokat nézzük, már az is kedvezőbb lenne számunkra, mint a mostani. A környező rablóállamok az EU-val a hátuk mögött bármit megtehetnek velünk. A Kis-Antant államok ma is ellenünk vannak mindenben. És a kormány nemcsak hallgat, hanem az EU, az ENSZ és a hágai bíróság elé sem viszi az ügyet.Magyarország megszűnik létezni?


Magyarország megszűnik létezni_ Kollázs_ Oroszország hangjaRuvr.ru: “Lehetséges…, hogy a régiók nem adják vissza a hatalmat a fővárosnak, ha erre szükség van?… Az euró-régióknak saját fejlesztési programjuk lesz és jelentős önállósággal fognak bírni a nemzeti kormányokkal szemben…”

SzRTI: “A hódítás és Magyarország teljes feldarabolása, végleges megszüntetése elkezdődött. – Vajon lesz-e elég hazafi, – aki megakadályozza ezt?”

- Hír és vélemény -
“Az Európai Unió egyre gyorsabban halad egy szövetségi állam felé, amelyben az európai országok elveszítik politikai és gazdasági függetlenségük maradékát is. A gazdasági válság és Brüsszel politikai akarata az „Európai Egyesült Államok” felé taszítja az országokat és már az is világos, hogy a föderáció hívei elsajátították a szükséges ismereteket a Szovjetunió és az USA példáján.

Annak érdekében, hogy megfossza az európai országokat még elméleti lehetőségétől is annak, hogy kilépjenek az új központosított rendszerből, Brüsszel nem csak „felülről” rombolja le állami szuverenitásukat a szigorúbb költségvetési fegyelem segítségével és azzal, hogy a gazdaságpolitika irányítását az Európai Bizottság kezébe helyezi, hanem „alulról” is, a helyi önkormányzatok fejlesztésének álarca mögül tönkretéve az európai országok központi irányítását. Lehetséges lenne, hogy a régiók nem adják vissza a hatalmat a fővárosnak, ha erre szükség van? Az európai vezetők számba vették ezt a lehetőséget és a nemzeti államok teljes megsemmisítéséhez kitalálták az euró-régiók fogalmát, amelyek különböző országok egyes részeiből fognak állni. Az euró-régióknak saját fejlesztési programjuk lesz és jelentős önállósággal fognak bírni a nemzeti kormányokkal szemben.

Az európai politikusok között ritkán találni olyat, akinek megvan a bátorsága és az akarata is ahhoz, hogy szembeszálljon az európai országok önállóságának lerombolásával. Franciaországban az ország szuverenitásának és a nemzeti identitás megőrzéséért Marin Le Pen harcol. Nagy-Britanniában nem csak az ellenzék, de a kormány tagjai is kifejezték ellenállásukat az EU terveivel kapcsolatban. Az önkormányzatokért felelős államtitkár, Eric Picles azzal vádolta az EU-t, hogy megpróbálja „Angliát letörölni a térképről” és megígérte, hogy ebben a kérdésben nem támogatja Brüsszelt.

Európa keleti országai közül egyedül Magyarország próbál harcolni az ország szuverenitása és a nemzeti identitás eltiprása ellen. Annak ellenére, hogy az EU időnként ígéretet tesz Magyarországnak, hogy a határon túli kisebbségeknek autonómiát biztosít a szomszédos országokban, Budapest nem siet, hogy támogassa az EU föderációs elképzeléseit. Lehetséges, hogy a magyar politikusok nem annyira naivak, hogy elhiggyék, hogy Brüsszel kész visszavonni az 1920-as Trianoni békeszerződést és visszaállítani „Nagy Magyarországot”.

1920-ban Magyarország elveszítette országának kétharmad, lakosságának pedig egynegyed részét, azonban mint állam megmaradt. Amennyiben az európai föderáció híveinek terve sikerül, akkor Magyarország más európai országokkal együtt megszűnik létezni, mint önálló nemzeti állam. Lehet, hogy éppen ez a jövőkép készteti Orbán Viktor magyar miniszterelnököt arra, hogy visszautasítsa az IMF-fel való együttműködést, tűrje Brüsszel gazdasági szankcióit és keresse az Európán kívüli geopolitikai szövetségeseket.

Tavaly novemberben Angela Merkel bejelentette, hogy „egyszer az Európai Bizottság kormánnyá, az Európai Parlament parlamentté válik”. Ez a nap egyre közelebb van, az EU pedig egyre inkább egy csapdára emlékeztet, amelybe az európai jólét ígéretével ámított országok sétálnak bele. Azt, hogy mely országok lesznek képesek megmenekülni és melyek tűnnek el örökre a térképről és válnak egységes európai állammá, hamarosan megtudjuk.”

A Szabad Riport véleménye:

A fenti cikk meglátásait Orbán Viktorral és kormányával kapcsolatban, most nem kommentáljuk. – Sokkal fontosabbnak tartjuk azonban a helyi önkormányzatok túlzott önállóságának kérdését, valamint az euró-régiók fogalmát, amelyek különböző országok egyes részeiből fognak állni.

A helyi önkormányzatok működését, – eddig nem kezelte a sajtó a saját súlyának megfelelően. – Pedig minden, ott kezdődik, – a helyi szinten.

Aki figyelte bizonyos, kiemeltenek számító önkormányzatok működését, – az alátámaszthatja a fenti cikk megállapításait. Melyeket olvassunk el még egyszer:

…”Annak érdekében, hogy megfossza az európai országokat még elméleti lehetőségétől is annak, hogy kilépjenek az új központosított rendszerből, Brüsszel nem csak „felülről” rombolja le állami szuverenitásukat,… hanem „alulról” is, a helyi önkormányzatok fejlesztésének álarca mögül tönkretéve az európai országok központi irányítását.

Lehetséges lenne, hogy a régiók nem adják vissza a hatalmat a fővárosnak, ha erre szükség van? Az európai vezetők számba vették ezt a lehetőséget és a nemzeti államok teljes megsemmisítéséhez kitalálták az euró-régiók fogalmát, amelyek különböző országok egyes részeiből fognak állni. Az euró-régióknak saját fejlesztési programjuk lesz és jelentős önállósággal fognak bírni a nemzeti kormányokkal szemben…”

Bizony így van ez. Némelyik kiemeltnek számító helyi önkormányzatok, különösen ott, ahol helyi vízforrások is vannak, – szinte önálló kis birodalomként működnek. – Önállóan fosztogatnak, mintha az országos folyamatokhoz semmi közük nem lenne. – Nem egy helyen tervbe vették a buldózerek bevetését is, -hogy felszámolják a szegények őszerintük nem odavaló otthonait. (És ezekben az esetekben nem cigányokról van szó).

Némelyik szinte már független önkormányzati terület elsősorban a “minőségi embereknek” kíván otthont adni. Az sem baj, ha külfödiek, csak módosak legyenek. A magyar szegényeket elüldözik, egyszerű otthonaikat lakhatásra alkalmatlannak, vagy engedély nélkül felhúzott épületnek minősítik, – és tetemes büntetést, majd kényszerbontást rendelnek el.

Több helyi önkormányzat különféle címeken úgy fosztogatja a népet, – hogy az Döbrögi Dánielnek is a becsületére válhatott volna. – A helyi kiskirályok egyre befolyásosabbak lesznek, a beszedett pénzek, kommnális adók, büntetések által. – Sok helyen előfordul, hogy azok a devizahitelesek, akik még fizetni tudnának, – már nem tudják kiegyenlíteni a bankhitelük aktuális részletét, – mert az önkormányzat réteszi a kezét a bankszámlájukra, jövedelmükre. Talajterhelési díj, kényszerű csatornázás kifizetése, kommunális adó, és más mondvacsinált követeléseket érvényesítve. – Szerződést kötvén az önálló bírósági végrehajóval, vele szoros együttműködésben “gondozzák magyarjaikat”, – melynek eredménye; a teljes tönkretétel, vagy a halál, a legjobb esetben pedig; az elvándorlás.

Sok informácónk és bizonyítékunk van erről szerte az országból, melyeket hamarosan a nyivánosságra is hozunk.

Miközben a nemzeti és a népi ellenállás, valamint az otthonvédők és más civil hazafiak, – jobb és baloldaliak, – folyamatosan a központi kormányzattal viaskodnak, – teljesen elfelejtkeznek a helyi önkormányzatokról. – S mire feleszmélnek, – a hódítás már meg is történt és az idegenek, a magyar államtól teljesen függetlenül, már be is fészkelték magukat a helyi régiókba, az önkormányzataikkal együtt.

Ismerjük már a hódításnak ezt a formáját. (Lásd pl: Palesztina). – Először csak bizonyos területeket szállnak meg, majd fokozatosan terjeszkednek, mígnem, mint a pestis, felemésztik a maradék országot is.

Az euro-régiókról szólva pedig: “különböző országok egyes részeiből fognak állni.” – Magyarországon, 15 ilyen euro-régió régió alakul, melynek tagja lesz a magyarokon kívül; az összes velünk határos ország. – Ezzel megvalósítják az egyes nemzetállamok teljes feldarabolását. Mivel: “Az euró-régióknak saját fejlesztési programjuk lesz és jelentős önállósággal fognak bírni a nemzeti kormányokkal szemben.”

A hódítás és Magyarország teljes feldarabolása, végleges megszüntetése elkezdődött. – Vajon lesz-e elég hazafi, – aki megakadályozza ezt?

SzRTI
Félelem és megfélemlítés a cél

Félelem és megfélemlítés a célA látszólagosan nyári langyos víz kezd felforrósodni. Szíria, USA és NATO összefogású megtámadása küszöbön áll, miközben a világ nyugati felén a militarizált totalitárius rendszerek kialakítása a rablóelit célkitűzése. Az amerikai közvélemény egyre inkább láthatja a szörnyű igazságot: Gestapós és KGB-s típusú bűncselekményekkel, módszerekkel terrorizálják az ártatlan embereket. A hatalom kántálása már folyamatos: "Ne álljon ellen!" A statárium bevezetése érdekében semmitől sem riad vissza az amerikai kormányzat, de az európai erőszakos hatalmi jogfosztás sem marad el mögötte a nemzetállamok rovására. Az EU irányítás egy szövetségi állam kialakítására törekszik, bár ellenzőit nem igazán azok a tényezők mozgatják, amit a média feltételez, vagy próbálja szedett-vedett, másodkézből közvetített gondolatait elültetni az emberek fejében erről.

Szíria ellen teljes erőbevetéssel folyik az ún. ellenzék terrorcselekményeit felhasználó indokgenerálás. 2011-től a még George W. Bush által elindított összeesküvés vékony ködösítésén keresztül is látszott a "demokratapárti aktivisták", az ún. "szabad szíriai hadsereg" és az Al-kaida amerikai támogatása, amely szó szerint több ezer tonna fegyverzet szállítását eredményezte az utóbbi három évben, és sok milliót készpénzben az USA és az Egyesült Királyság részéről. A líbiai NATO hazugságok és bűncselekmények után az USA, ENSZ felhatalmazás nélküli, NATO-val közös beavatkozást tervez, ahogy Koszovóban is tették az ENSZ Biztonsági Tanácsa felhatalmazása nélkül. A győztes szíriai kormány tisztogató tevékenysége a NATO terroristák ellen, jelenleg otthont ad az ENSZ vegyi fegyverek ellenőreinek is Damaszkuszban. A vegyi fegyverek ellenőrzésének "eredményei" dacolnak minden logikával, akár taktikai, stratégiai és politikai szinten nézzük, mivel vegyi fegyvereket az amerikai hadsereg saját véleménye szerint is széles körben használt Bagdadban, az iraki-iráni háború idején az 1980-as években, felfedve a valódi természetét vegyi hadviselésének és az igazságnak, de a nyugati média mindenre spekulatív módon, szándékosan manipulatívan, és az igazság elferdítésévek vagy hazugságokkal reagált, és reagál jelenleg is. Nem kell "felvilágosult szakértőnek" lenni, hogy a Yionon-terv ismeretében hova tegyük a provokációkat.


Mit lehet várni egy olyan kormánytól, mint az amerikai, amelyik saját népe ellen támad? Az USA-ban az egyik legveszélyesebb utcai banda a rendőrség. Jelentős különbség csak abban mutatkozik a rendőrség és magánszektorbeli társaik között, hogy az utóbbiak utcai bandái nem számíthatnak dicséretre, ha megölnek ártatlan embereket. A félelem és megfélemlítés jegyében végzett "bűnüldözői tevékenység" az USA végnapjainak eljövetelét mutatja. Az orosz csapatok évek óta tartó jelenléte Alaszkában sokaknak szemet szúrt. A félelem keltése és a globalisták szándéka egyértelműen mutatja, hogy félnek saját lakosságuktól, ezért próbálják elültetni az emberekben, hogy az ellenállás hiábavaló. A CIA-nek szabad mindenféle gaztettet elkövetni. Ez a maffia soha nem ismeri el bűnrészességét a kábítószer-háborúkban, a "gyógyszer-fegyverek" vonatkozásában, vagy a nemzetállamok belügyeibe történő beavatkozásoknál.Az európai folyamatok kialakítási metódusai már az EU megalakulásakor is ismertek, kikövetkeztethetők voltak. A "célkitűzések" nyomvonalát kijelölték, aminek részét képezte a "bekényszerítés-kifosztás" és a jelenlegi "harmadik fázis", a katonai irányítás bevezetése, amit gazdaságok felszámolása utáni anarchia következménye lehet. Izrael régóta tervezi Európa irányításának megszerzését, de több ellenérdekelttel is meg kell küzdenie. Ilyen a konctól nehezen elmarható, mindenkit kifosztó Goldman-Sachs megabank rendszer, valamint a hatalmát megtartani akaró EU irányítás és az ESM megabank-rendszer is. A ún. csalásokból, visszaélésekből, kormányszinteken fedezett szintű lopásokból, rablásokból "meggazdagodott" réteg jelentős részének rá kell döbbennie arra, hogy rájuk is sor került. Viselkedésük olyan, mint az akasztásukat előtt egymást kifosztó elítéltek értelmetlen öldöklése.


Egyes médiaorgánumok tévesen félreértelmezik Nagy Britannia, Franciaország és Magyarország, a totális központi irányításra törekedő uniósítás EU elleni szerepét. Nagy Britanniában és Franciaországban a német-zsidó irányítás ellen, amíg Magyarországon az izraeli zsidó irányítás harcol a német-zsidó és uniós irányítás ellen. Kicsit érdemes jobban megvilágítani az erőviszonyokat és a felállást. Ahogy Magyarországon is, Európa többi államában is legalább két része oszlik a felső irányítást képező zsidó kifosztók rétege. A hatalmon lévő zsidóknak meg kell küzdeni a kifosztási és irányítási lehetőségéért a konkurens helyi zsidókkal, miközben élet-halál harcot folytatnak az európai irányítás zsidói ellen is. Ráadásul Izrael is részt akar a "koncból", amit megadni csak részlegesen áll érdekében a Goldman-Sachs "nagybefektetőinek". Izrael nekik csak arra kell, hogy közel-keleti tűzfészekként hozzájuttassa tagjait a Lévi-medence és a közel-keleti olaj és gáztartalékokhoz, utat nyitva a Távol-Kelet felé, Szíria és Irán megsemmisítésével.

Az amerikai elnökválasztás után Obama megritkította az Izrael-párti tisztviselők létszámát, és a 2010-es Izrael elleni kampányhoz hasonlóan most is szankcionálták a túl vérmes terveket dédelgető Izrael-pártiakat Izrael "támogatói költségvetésének" megnyirbálásával, közvetlen utasításokkal és katonai támogatás szabályozásával. A Bilderberg legfelsőbb irányítását a vallás motiválja a legkevésbé, ahogy azzal is tisztában vannak, hogy Palesztina soha nem volt 1948 előtt, és már nem sokáig lesz a kazár-zsidóké, mert az Irán elleni offenzíva válaszcsapás okaként (nukleáris támadás), és indokaként használják fel megsemmisülését. A "széttelepítési tervek" ennek jegyében készültek. Megkülönböztethetők legfelsőbb, felsőbb és középszintű érdekek, valamint a be -és feláldozhatók listája, amelyeket rendezési mód szerint már jól ismerhetnek az "érintettek vs. végrehajtók" a II. Világháborús hozzáállásból. A további következtetéseket már mindenki levonhatja némi valós történelmi ismeret birtokában...


Már csak hab a tortán az Oroszország Hangja című portálon megjelent írás (Oroszország Hangja), amely számos esetben nem látja, vagy nem akarja látni a fától az erdőt. Orbán izraeli (bábú) elkötelezettsége miatt ellenzi Brüsszel álláspontját, mivel a "menekülteknek" előkészített Budapest és Magyarország nagy része, valamint az "újraegyesítés" is kazár-zsidó érdekeket szolgál. Semmilyen köze sincs az ún. "identitáshoz". Európa megszerzéséhez Magyarország újraegyesítésén keresztül vezet az izraeli út, budapesti logisztikai központtal. Ideiglenes "barátok" mindig kellenek a régi igazság érvényesüléséhez. "Ellenségem ellensége a barátom". Jól látható, hogy csak rövid életű szövetségek köthetők, és ezt a "barátságot" is alaposan fontolóra kell venni, mert a barát helyett eddig is csak újabb elnyomót, kifosztót, rabszolgatartót vett a nyakába az, aki elhamarkodottan vagy megfelelő háttérismeretek nélkül fog bele a nemzetmentésbe.

/Tulok/Tudni kell, hogy a magyar-izraeli jó viszonyt ápoló első egyesület 1989-ben alakult meg, s jelenleg 28 működik. Hozzávetőleg két-háromezren kötődnek e társaságokhoz, s a tagok nagyobb hányada nem rendelkezik zsidó származással. A vasárnap megnyitott, kétnapos konferencia a negyedik a társaságok történetében; mindig akkor érzik fontosnak az egyesületek az országos eszmecserét összehívni, ha közös célról vagy gondról akarnak szólni. Most a közös cél, hogy felhívják a figyelmet, mekkora szükség van társadalmunkban a toleranciára és a szolidaritásra, a közös gond pedig az, hogy erősödni látszik az antiszemitizmus.
Ungár Tamás| NOL| 2013. augusztus 25.
http://nol.hu/bel...#kommentek

Belépés
Hírek
Urunk, Istenünk érkezik, * ítélni az egész világot
2018. augusztus 28.
Ó lángoló Tűz, Szeretet, Aki az életedet adtad értem! Kérlek, add, hogy én is az életemet a ... Részletek
Minden nap kellene imádkozni
2018. május 13.
Uram, kérem kegyelmedet, hogy maradéktalanul beteljesítsem rám vonatkozó örök szent tervedet. ... Részletek
Minden Szentmise előtt így imádkozzatok...
2018. április 19.
„Drága Jézusom! Köszönöm, hogy leszállsz közénk az oltárra, hogy feltámadott, megdic ... Részletek
Imádkozd el minden reggel ébredés után
2018. február 26.
Sátántipró Szeplőtelen Szent Szűzanya, Magyarok Nagyasszonya, Világ Királynője! Nevednek ere ... Részletek
Mondjátok el magatokért és testvéreitekért az elre
2017. január 07.
„Rejtsen el minket a Mindenható Isten, az Atya, a Fiú, és Szentlélek, Szűzanya, Szent Jó ... Részletek
2014. szeptember 02.
„Jézus, szabadíts meg minket, tehetetlen bűnösöket, ellenségeidtől.” ... Részletek
Hogy ellene mondjunk a Sátánnak, és megvédjük ezt
2014. február 04.
Ó, Üdvösség Anyja, jöjj e Küldetés megsegítésére. Segíts nekünk, Isten Maradék Hadsereg ... Részletek
2014. január 31.
„Drága Atyám, nyújtsd ki Irgalmasságod Kezét, és érintsd meg a testemet és lelkemet. ... Részletek
Szövetségkötés
2013. október 26.
Szent Őrzőangyalom, hozzád fordulok: / Istennek angyala, akit a Mennyei Atya őrzőmmé, segít ... Részletek
1990.05.15.
2013. május 11.
Irgalmas Atyám, add, hogy akik hallván hallanak, de meg nem értenek, most meghallják hango ... Részletek
Ima az Új Paradicsom Kulcsának elnyeréséért
2013. április 13.
Drága Atyám, én a te elveszett gyermeked vagyok, aki oly összezavarodott és vak, hogy semmi vag ... Részletek
Egyházszakadás
2013. március 20.
„Megosztom ezt a fájdalmat veled, Drága Jézus, és arra kérlek, hogy a Szentlélek Ajá ... Részletek
Az engesztelők napi felajánló imája
2013. március 11.
Drága Jézusunk, golgota kereszted lábánál, és a Szentháromság Szeretetlángja körül letér ... Részletek
A vértanúk imája
2013. március 10.
Imádott Jézusom! Te rettenetes kínszenvedések árán váltottál meg minket. Kínszenvedéseidre ... Részletek
Köszöntelek, ha időm lesz, gyorsan frissül
2013. február 09.
Aki a mennyben aratni akar, annak a földön vetni kell. ... Részletek
Keresés


Hirdetés

Fotókabin bérlés
Esküvőre, rendezvényre, céges, karácsonyi, szilveszteri buliba.
fotokabin.hu

Esküvői helyszín kereső
Találd meg álmaid esküvői helyszínét, pár kattintással.
azeskuvo.hu

Poppy köntös
Nézd meg mit viselnek a legmenőbb csajok otthon.
poppywebshop.hu

Műanyag és fa nyílászárók
Nálunk megtalálja az Önnek megfelelő ajtót, ablakot. Tekintse meg weboldalunkat.
nyilaszarocenter.hu

Felugró ablak
Mentse meg honlapjáról távozó látogatóit a PoccaBee kilépési szándék figyelő overlay popuppal.
poccabee.hu

Űrlapkészítő
Készítsen űrlapot, szavazást. Ingyen! Az űrlapkészítő programmal.
urlapkeszito.hu

Esküvő katalógus
Az összes esküvői szolgáltató egy helyen: helyszínek, fotósok, videósok, ceremóniamesterek stb. Minden ami esküvő!
azeskuvo.hu

Irodaház és irodatakarítás
Irodaház és irodatakarítás, konditerem takarítás, takarítás Budapesten és vonzáskörzetében
oxygenclean.hu

Ez a honlap a Weblapot.net honlapkészítővel lett létrehozva.
Partnereink:
ihonlap.hu honlapépítő Űrlapkészítő
1stWebMagazine - webdesign magazine
Esküvői helyszín kereső