websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters!

„Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!”
„Jézus, szabadíts meg minket, tehetetlen bűnösöket, ellenségeidtől.”

Istenem! Segíts észrevennem, hogy kinek hogyan tudok örömet szerezni. Akár egy-egy beszélgetés, látogatás kapcsán is áldást jelenthetek másokra. Használj engem! Ámen

Hirdetés

Fotókabin bérlés
Esküvőre, rendezvényre, céges, karácsonyi, szilveszteri buliba.
fotokabin.hu

Esküvői helyszín kereső
Találd meg álmaid esküvői helyszínét, pár kattintással.
azeskuvo.hu

Poppy köntös
Nézd meg mit viselnek a legmenőbb csajok otthon.
poppywebshop.hu

Műanyag és fa nyílászárók
Nálunk megtalálja az Önnek megfelelő ajtót, ablakot. Tekintse meg weboldalunkat.
nyilaszarocenter.hu

Felugró ablak
Mentse meg honlapjáról távozó látogatóit a PoccaBee kilépési szándék figyelő overlay popuppal.
poccabee.hu

Űrlapkészítő
Készítsen űrlapot, szavazást. Ingyen! Az űrlapkészítő programmal.
urlapkeszito.hu

Esküvő katalógus
Az összes esküvői szolgáltató egy helyen: helyszínek, fotósok, videósok, ceremóniamesterek stb. Minden ami esküvő!
azeskuvo.hu

Irodaház és irodatakarítás
Irodaház és irodatakarítás, konditerem takarítás, takarítás Budapesten és vonzáskörzetében
oxygenclean.hu

Enoch-előző
Kapcsolódó kép

Enoch-nak adott Üzenet.


2017-07-03.

Sok tűzgolyó formájában közeledik a tűz az Égből, és elviszi a felkészületlen emberiséget. A tudósok nem tudják megállítani, mert ez az én igazságom eszköze, hogy megtisztuljon a bolygó.
Ne feledjétek, hogy a megpróbáltatások idején, imádkoznotok kell, elviselhetőbbé váljanak ezek a napok.
Nyájam túlnyomó többsége továbbra is nyugodtan tölti napjait, ügyét, mintha semmi sem történne.
Pedig én régóta hívom őket, hogy megmeneküljenek a haláltól, az örök fájdalomtól.
De népem makacs és nem törődik szavaimmal, most megtanulják mi a szenvedés.
Ó emberiség, mielőtt az igazságosság napjai bekövetkeznek jöjjetek hozzám.
Mire vársz, az életed forog kockán. Ti tévúton járó emberek, jöjjetek hozzám alázatos és töredelmes szívvel, és Én megbocsájtok Nektek.
Testem és Vérem táplál titeket, hogy megerősödjetek és
kiálljátok az Én Igazságomat. Ellenségem uralkodásának utolsó napjai, egyben a nagy nyomorúság ideje is.
Miután megszentségtelenítik az Én házamat, nektek híveim menekülnötök kell barlangokba és egyéb búvóhelyekre, mint ahogy azt első tanítványaim tették az üldözés idején.
Készüljön fel a nyáj, mert baljósak a napok.
Ne féljetek azoktól, akik megölik a testet, de nem tudják megölni a lelket.
Azoktól féljetek, akik képesek megölni a testet is és a lelket is.
Békét hagyok rátok, az én békémet adom nektek.

Térjetek meg, mert az Isten országa közel van.
Jézus a Jó Pásztor.
Tedd ismertté üzenetemet az egész emberiségnek.

2018. december 18.
Jézus sürgős üzenete a Boldogságos Szentségben a tudomány emberei számára ezeknek a végidőkben.
Üzenet Enochnak.

Állítsák le a pokoli részecske-gyorsítót.

A gyerekeim, az én békém legyen veletek.

Erőteljes éghajlati változások napjai jönnek,készen állva a megfelelő ruházattal. Ne félj, ne feledd, hogy mindez a teremtés átalakulásának része; a bolygó sok régiójában az éghajlat őrült lesz; ahol a hő túlnyomó többségben van, hideg és fagy lesz; ahol a hideg dominál, ott hőség lesz. A sivatag sok részén hó lesz, és az éghajlatváltozás miatt elvesznek a növények, hiányzik az élelmiszer és éhínség lesz.

A gyermekeim ne pazarolják a természeti erőforrásokat, különösen a vizet, mert elfogy. Ha a kormányok nem tesznek sürgős lépéseket a víz megőrzésére a bolygón, hamarosan eltűnik. Védje a víztartalékokat, és ne folytassa a folyók szennyezését, mert ha ez így folytatódik szennyezi és pazarolja a vizet, hamarosan a bolygó sivatagos és az élet benne eltűnik.

Mindezek az időjárási változások, amelyek hamarosan bekövetkeznek, nagy zavart okoznak az emberiségnek. A föld sok helyen hideg lesz, másokban pedig intenzív hőhullámok lesznek. A tudósok nem tudják szabályozni ezeket az időjárási változásokat, amelyek éhséget, szomjúságot, szűkösséget és éhínséget okoznak a Föld minden lakosa számára.

Ismét azt mondom nektek, hogy ne pazaroljátok a vizet, mert kifogy, jól használjátok azt, így holnap nem fogsz éhezni és szomjúságban meghalni. Legyen tisztában mindenki, és ne pazarolja a vizet. Sürgősen meg kell hozni védelmi intézkedéseket és a természeti erőforrások védelmét, mert az ökoszisztéma, azaz a föld tüdője veszélyben van, így eltűnik. Az erdősítés, erdősítés, mert a folyók kiszáradnak és a tengeri élet meghal! Hagyd abba a szennyezést, hogy holnap a gyerekeink továbbra is zöld bolygó legyen, és ne legyen sivatag.

Már sok hely van a földön, mint a sivatagok a szennyezés miatt. Sok városban és nagyvárosban a levegő légzését szennyezéssel terhelik, és ezzel a vírusokat és kártevőket minden alkalommal ellenállóbbá teszik a gyógyszerekkel szemben. A levegő szennyezésének folytatása következtében a járványok és a halál nem késlelteti a megjelenést.

A tudós férfiak, akik úgy vélik, hogy istenek , ha a kísérleteket a Föld belsejében folytatják, meg fogják bánni. Állítsák le a részecske- gyorsítónak nevezett gonosz gépet, mert a Föld belsejében végzett kísérletek ezzel a géppel gyengítik a magot és annak kérgét. Azt mondom nektek ,hogy büszkeségetek és arroganciátok, miatt úgy gondoljátok hogy istenek vagytok,és hogy manipulálhatjátok az életkódot. A tudomány Bábel tornya, amely hamarosan a földre esik, biztosítom, hogy a Föld ezen kísérletek miatt sok helyen elkezd repedni; a kör alakú lyukak szaporodnak, és ahol megjelennek, a föld már nem szilárd. Ha tovább folytatod a Föld belsejében a részecske- gyorsítójával a kísérleteket , biztosíthatom a tudomány embereit, hogy sok város és lakosság el fog tűnni. A föld lenyeli őket, és nem fognak ismét felemelkedni, mert ez a repedt talaj már nem lesz szilárd.

A tudósok, hagyják abba a kísérleteket a Föld belsejében, mert ez gyengíti! Hagyd abba azt, mert a kísérleted csak szerencsétlenségeket és halálokat okoz! Tiszteljék a bolygó életét, hogy továbbra is életet adhasson! Ne feledjék, hogy a teremtés olyan élő szervezet, amely megérzi és megsérül a visszaélésekkor. Harcolj az élet megőrzése érdekében a bolygón, hogy holnap az új generációk is továbbra élhessenek rajta.

Békességem, amit hagyok, békességem, amit adok neked. Térjetek meg, hogy az Isten királysága uralkodjon.

A Tanítód és a Pásztorod, Jézus a Boldogságban.

Az üzeneteim ismertek a Föld minden végében. (Google ford.)


https://hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_Hadron%C3%BCtk%C3%B6ztet%C5%91

http://www.hetek.hu/hit_es_ertekek/201607/a_tulvilagba_nyitott_kaput_a_cern2019. január 28.


A Megszentelő Mária felhívása


Isten gyermekeihez.


Üzenet Enochnak.


Szülők felügyeljétek a technológia használatát az otthonaitokban!

"Szívemnek kicsiny gyermekei Uram békéje legyen veletek és Anyai védelmem kísérjen mindig titeket.

Gyermekeim a háború kanóca már ég, a világot és az emberiséget hamarosan a háború csapása sújtja, ami csak halált és pusztulást okoz. Emberi lények milliói semmisülnek meg, amit egyrészt a háború másrészt az elit által a harmadik világbeliek által üresen hagyott országokból széthurcolt csendes halál okoz.

Kicsinyeim nagyon szomorú vagyok a világotokban növekvő erőszak miatt, ami sok vérontást okoz; az intolerancia növekszik és ez oda vezet, hogy az emberiség többsége elveszti a józan eszét. Konfliktusokat és a különbségeket nem oldanak meg többé párbeszéddel, már csak erőszakkal és ez sok élet elvesztéséhez vezet.

Szomorú vagyok és nem tudom abbahagyni a sírást, mert növekszik a fiatalság körében a magzatelhajtás; sok ártatlan vére ontatik a fiatalság erkölcstelensége miatt. Ó szívtelen anyák, akik megölitek a reményt a méhetekbe és így síremlékké teszitek őket! Azt mondom nektek, hogy ha nem tartotok bűnbánatot, nem gyóntok és nem teszitek jóvá bűnötöket, akkor már ismeritek azt a helyet, ami örökre rátok vár. Hagyjátok el az erkölcstelenséget és ne legyetek folyton az élvezet bábjai. Bujaságotok, erkölcstelenségetek, szeretetek, jótékonyságtok, felelősségetek és mindenek felett az Isten félelmének hiánya miatt sok ártatlan meghal. Minden egyes ártatlant, akit ti megöltök a méhetekben, az Istennek egy terve, akit ti elvágtok és amiről holnap Isten előtt felelnetek kell. A legfelsőbb bíróság vár rátok örökre, ahol látjátok majd a gyermekeiteket, akiket megöltetek és megismeritek a tervet is, amit Isten velük eltervezett, amit ti a szeretet hiányotokkal megsemmisítettetek. Ti szegény szívtelen anyák, ha nem tértek vissza Istenhez és nem bánjátok meg bűneiteket, akkor az örök halál lesz a jutalmatok egy örökkévalóságig!

Kicsinyeim jöjjetek kegyhelyeimre és vigasztaljatok Engem, mert nagy szomorúságot érzek sok család miatt,akiket a világi technológia tönkretett; sok szülőből hiányzik a vezetői képesség és mindenek felett sok millió otthonból hiányzik Isten, és ez az, ami lehetővé tette a technológia istenének, hogy elpusztítsa őket. Ez az isten az ember kezéből való, ami elpusztítja az értékeket és sok család egészséges szokásait és a legszomorúbb dolog, hogy elválasztja őket Istentől.

Szülők még egyszer mondom nektek, mire vártok még hogy felébredjetek és visszanyerjétek a családjaitok feletti ellenőrzést? Ezt a szeretetek, a párbeszédetek, megértésetek hiánya és mindenek fölött az otthonaitokból hiányzó Isten okozza mindezt, ezért van, hogy sok mai család hánykolódik. Az egészséges erkölcs és a szellemi szokások meggyengültek a technológia istene miatt. Televízió, számítógép, mobil telefon és más technológiai istenek ma ezek irányítanak (kontrollálnak) sok otthont.

Gyermekeim növekszik az értékek hiánya a technológia átveszi a szülők helyét és ez a családok erkölcsi és szellemi kríziséhez vezet. A hit elvesztése növekszik és ez a családokban gyökeredzik; sok országban a szellemi hanyatlás akkora már, hogy a vértelen Legszentebb áldozatot a Szentmisét többé nem mutatják már be, az egyháztagok hiánya miatt. Sok templomot bezárnak ó mennyire szomorú Édesanyai Szívem mert látja , hogy az emberiség többsége közömbös az Isten felé! Lelkek millióivesznek el, mert folytonosan hátukat és nem az arcukat fordítják az Élet Istene felé!

Kicsinyeim elérkezett a családok megoszlásának az ideje, amint az a Szent Bibliában megíratott: “ Mert mostantól fogva öten lesznek egy családban, akik meghasonlottak, három kettővel, és kettő hárommal. Meghasonlik az apa a fiával, és a fiú az apjával, az anya a leányával, és a leány az anyjával, az anyós a menyével, és a meny az anyósával.” (Lukács 12: 52-53). Itt az ideje kicsinyeim, hogy imában egyesüljetek, mert az Isteni Igazság napjai közelegnek és minden egyes család, aki nincs Istennel, az elveszik. Nincs többé világi gond és baj, mert lelketek üdvösségének kell lennie az első helyen életetekben; családjaitokban Istennek kell lennie az első helyen.

Ismét mondom nektek szülők térjetek vissza az Egyetlenhez, aki számotokra és családjaitoknak megadhatja az üdvösséget; tartsátok ellenőrzésetek alatt otthonaitokban a technológia használatát; szakítsatok időt a párbeszédre és az imára; térjetek vissza a Tízparancsolat tanításához, imádkozzátok Szent Rózsafüzéremet, így Isten fog Velem együtt ismét otthonaitokban uralkodni. Az Ég nagyon szomorú, mert sok család elveszik ezen világ technológiájának helytelen használata miatt. Szülők gyűjtsétek össze gyermekeitek mobil telefonjait és kapcsoljátok ki a számítógépeiket; felügyeljétek a TV készüléket és távolítsátok el a videó játékokat; mert ezek miatt az emberi technológia istene sok gyermeket, ifjút és családot a kárhozatba visz. Sok család a pokol sötétségében fetreng, mert ebben a világban törvény és Isten nélkül élnek; mert csak a birtoklással és az uralommal foglalkoznak és elfelejtkeztek Istenről; csak az egójuk kielégítésének élnek és ez az örök halálba vezeti őket. Ma a mélységben, panaszba fekszenek és átkozzák sorsukat és senki sincs aki meghallgatná őket. Ezt vegyétek fontolóra szülők és amilyen hamar csak lehet vegyétek át az ellenőrzést családotok felett, így holnap nem vesznek el az Isteni Igazság áthaladása közben.

A béke és a szeretet Istene ismét szívetekbe és családotokba uralkodhat.

Édesanyátok szeret titeket, a Megszentelő Mária.


2019. február 11.

A mentális támadások napról napra erősebbek lesznek. "Nyájam bárányai, békém legyen veletek.

Minden rangú és fajtájú szellem már köztetek kóborol, keresve a kárhozatotokat. A mentális támadások napról napra erősebbek lesznek és ez sok esetben kétségbeeséshez vezet, ami öngyilkosságba torkollik. A szellemi harc a világotokban már elkezdődött, a szabadságotokért vívott harcotok erősebbé válik. Azt mondom nektek, hogy ha nem ragaszkodtok Hozzám, mint a szőlővessző a szőlőtőkéhez, akkor legyőzettek lesztek és leigáznak titeket a gonosz erők.

Újra emlékeztetlek titeket arra Nyájam bárányai, hogy a harcotok szellemi és a gonosz erőkkel szembeni fegyveretek is szellemi; enélkül nem nyerhettek meg egyetlen csatát sem a gonosz erőkkel szemben; mert ha így tesztek, az Égre való támaszkodás nélkül, akkor könnyű zsákmányai lesztek ellenségemnek. A fegyverek, amiket adtam a Lélek által erőteljesek, hogy az erődítményeket összeomlassza; használjátok őket, mert biztosítalak titeket arról, hogy semmilyen gonosz erő nem árthat nektek.

A Szellemi fegyverzetnek, amit Enoch hírnökömön át küldtem nektek, kell lennie a ti napi harcotok védelmének. Öltsétek magatokra azt erővel és olajozzátok be azt imával, így a Kegyelem Istene bennetek lakozhat; erősítsétek magatokat a napi szentáldozással, így Világosságom sugarai kisugározhatnak belőletek, amik megvakítják a sátánt és a démonait. Emlékeztetlek arra, titeket, hogy ti már a szellemi harc napjaiban vagytok, ahol óvakodnotok kell és ébernek kell lennetek a páncélzatotok éjjel és nappal való felvételével, és a szüntelen imával. Ne felejtkezzetek meg a családotokról se, így egyik családtagotok se veszik el. Én nyájam életetekben és otthonaitokban nem szabad elfelejtkeznetek a páncélzatotok legerőteljesebb fegyveréről a Rózsafüzér imáról; mindenki egyesül szellemileg Édesanyámmal, aki imádkozza ezt az imát; Édesanyám a híd, akin keresztül Én kommunikálok s Ő köztetek van. A Rózsafüzér ima a Szent Vérem és Sebeimnek a rózsafüzérével a legnagyobb erősségetek. Ne feledd Én nyájam ezek a szellemi fegyverek adják meg nektek a szabadságotokat.

Szeretett bárányaim emlékezzetek arra, hogy ellenségem mint ordító oroszlán keresi, hogy kit nyeljen el; így minden időben imádkoznotok kell, így a lelketek ellensége nem tör meg titeket. Mindenki, akit elméjében támadnak, azokat Sebeim és Vérem erejével vissza kell vernetek; segít a kis imák ismétlésének ereje vagy Édesanyám hívása, aki segít és védelmez titeket. Ha elmétekbe tisztátalan gondolatok, házasságtörés, bujaság, harag, erőszak, düh, irigység, bosszúság, elutasítás, kétség, öngyilkos gondolat, lelki szárazság, átok vagy egyéb más gondolat törnek rátok akkor ezt mondjátok:

"Üdvösség erőteljes vére harcolj lelkem, testem , elmém és szellemem ellenségével szemben. Úr Jézus rejts el engem Sebeidben és hordozd bal kezed sebében ezt a bűnös gondolatot; Véred és Sebeid ereje által szabadíts meg engem Úr Jézus minden hamis gondolattól és a gonosz minden lázító nyilától.
Hívjátok Édesanyámat is és mondjátok: Ó bűn nélkül fogantatott Mária, démonok félelme jöjj a segítségemre mert Te vagy a menedékem; Ha sokat vagytok támadva, akkor csak ennyit mondjatok: Legtisztább Szűz Mária jöjj a segítségemre; hívjátok szeretett Mihályomat, Gábort, Rafaelt vagy az áldott lelkeket és biztosítalak titeket arról, hogy az ellenségem és az ő segítői menekülnek tőletek. "

Ezért Nyájam tartsátok észbe ezeket az utasításokat, amit adok nektek, így megvédhetitek magatokat a gonosz erőktől. Újra emlékeztetlek titeket sose menjetek ki az utcára a szellemi páncélzat nélkül, mert azt kockáztatjátok, hogy egy megtestesült szellem, aki köztetek barangol, az megtámad titeket. Ha egy megtestesült szellem megtámad titeket, akkor pecsételjétek le magatokat Véremmel és biztosítalak titeket, hogy menekülni fog tőletek. Tegyétek gyakorlattá, amit mondok és használjátok Vérem Erejét, így egyetlen gonosz erő se nem érinthet meg vagy se nem árthat nektek. Békémet hagyom rátok, békémet adom nektek. Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg, mert Isten Királysága közel. Tanítótok, Jézus a Jó Pásztor.Elfelejtett jelszó
Nem vagy még tag?
Regisztráció

Hírek
Urunk, Istenünk érkezik, * ítélni az egész világot
2018. augusztus 28.
Ó lángoló Tűz, Szeretet, Aki az életedet adtad értem! Kérlek, add, hogy én is az életemet a ... Részletek
Minden nap kellene imádkozni
2018. május 13.
Uram, kérem kegyelmedet, hogy maradéktalanul beteljesítsem rám vonatkozó örök szent tervedet. ... Részletek
Minden Szentmise előtt így imádkozzatok...
2018. április 19.
„Drága Jézusom! Köszönöm, hogy leszállsz közénk az oltárra, hogy feltámadott, megdic ... Részletek
Imádkozd el minden reggel ébredés után
2018. február 26.
Sátántipró Szeplőtelen Szent Szűzanya, Magyarok Nagyasszonya, Világ Királynője! Nevednek ere ... Részletek
Mondjátok el magatokért és testvéreitekért az elre
2017. január 07.
„Rejtsen el minket a Mindenható Isten, az Atya, a Fiú, és Szentlélek, Szűzanya, Szent Jó ... Részletek
2014. szeptember 02.
„Jézus, szabadíts meg minket, tehetetlen bűnösöket, ellenségeidtől.” ... Részletek
Hogy ellene mondjunk a Sátánnak, és megvédjük ezt
2014. február 04.
Ó, Üdvösség Anyja, jöjj e Küldetés megsegítésére. Segíts nekünk, Isten Maradék Hadsereg ... Részletek
2014. január 31.
„Drága Atyám, nyújtsd ki Irgalmasságod Kezét, és érintsd meg a testemet és lelkemet. ... Részletek
Szövetségkötés
2013. október 26.
Szent Őrzőangyalom, hozzád fordulok: / Istennek angyala, akit a Mennyei Atya őrzőmmé, segít ... Részletek
1990.05.15.
2013. május 11.
Irgalmas Atyám, add, hogy akik hallván hallanak, de meg nem értenek, most meghallják hango ... Részletek
Ima az Új Paradicsom Kulcsának elnyeréséért
2013. április 13.
Drága Atyám, én a te elveszett gyermeked vagyok, aki oly összezavarodott és vak, hogy semmi vag ... Részletek
Egyházszakadás
2013. március 20.
„Megosztom ezt a fájdalmat veled, Drága Jézus, és arra kérlek, hogy a Szentlélek Ajá ... Részletek
Az engesztelők napi felajánló imája
2013. március 11.
Drága Jézusunk, golgota kereszted lábánál, és a Szentháromság Szeretetlángja körül letér ... Részletek
A vértanúk imája
2013. március 10.
Imádott Jézusom! Te rettenetes kínszenvedések árán váltottál meg minket. Kínszenvedéseidre ... Részletek
Köszöntelek, ha időm lesz, gyorsan frissül
2013. február 09.
Aki a mennyben aratni akar, annak a földön vetni kell. ... Részletek
Keresés


Hirdetés

Fotókabin bérlés
Esküvőre, rendezvényre, céges, karácsonyi, szilveszteri buliba.
fotokabin.hu

Esküvői helyszín kereső
Találd meg álmaid esküvői helyszínét, pár kattintással.
azeskuvo.hu

Poppy köntös
Nézd meg mit viselnek a legmenőbb csajok otthon.
poppywebshop.hu

Műanyag és fa nyílászárók
Nálunk megtalálja az Önnek megfelelő ajtót, ablakot. Tekintse meg weboldalunkat.
nyilaszarocenter.hu

Felugró ablak
Mentse meg honlapjáról távozó látogatóit a PoccaBee kilépési szándék figyelő overlay popuppal.
poccabee.hu

Űrlapkészítő
Készítsen űrlapot, szavazást. Ingyen! Az űrlapkészítő programmal.
urlapkeszito.hu

Esküvő katalógus
Az összes esküvői szolgáltató egy helyen: helyszínek, fotósok, videósok, ceremóniamesterek stb. Minden ami esküvő!
azeskuvo.hu

Irodaház és irodatakarítás
Irodaház és irodatakarítás, konditerem takarítás, takarítás Budapesten és vonzáskörzetében
oxygenclean.hu

Ez a honlap a Weblapot.net honlapkészítővel lett létrehozva.
Partnereink:
ihonlap.hu honlapépítő Űrlapkészítő
1stWebMagazine - webdesign magazine
Esküvői helyszín kereső